Folder Admission Procedure 2012


   
Display documents


The Public document server is used to store documents accessible to all UIS users, including those not registered. To administer this server common Document server tools in Personal administration are used.  This page shows the documents and subfolders present in a folder Admission Procedure 2012.

Use the following option to change the order of the documents in the folder.

 

The following table shows documents (1 - 10 of 10).

NameCommentsEntered byDocument date
Modifications
Display
Attachments
Doporučená literatura - navazující magisterské - Mezinárodní teritoriální studia
V. Karber07/02/201207/04/2012
Doporucena_literatura_N-MTS.pdf  
Doporučená literatura - navazující magisterské - Regionální rozvoj
V. Karber07/01/201107/02/2012
Doporucena_literatura_N-RR.pdf  
Doporučená literatura pro přípravu - TSP
V. Karber11/26/201012/13/2011doporucena_literatura.pdf  
Oznámení o zápisu do BC studia
07/02/201207/02/2012
Oznameni_o_zapisu_do_BC_studia.pdf  
Oznámení o zápisu do MGR studia
07/02/2012
07/02/2012Oznameni_o_zapisu_do_MGR_studia.pdf  
Podmínky přijímacího řízení pro akademický rok 2012/2013
12/12/2011
01/09/2012
Podminky_prijimaciho_rizeni_pro_akademicky_rok_2012.pdf  
Podmínky přijímacího řízení pro akademický rok 2012/2013 - NMGR - MTS
V. Karber05/21/201205/21/2012
Podminky_prijimaciho_rizeni_pro_akademicky_rok_2012_2013_-_NMGR_-_MTS.pdf  
Pořadí uchazečů N-MTS
K. Kundrátová08/08/201208/08/2012Poradi_uchazecu_N-MTS.pdf  
Pořadí uchazečů N-MTSA
K. Kundrátová
08/08/2012
08/08/2012
Poradi_uchazecu_N-MTSA.pdf  
Zpráva o průběhu přijímaciho řízení 2011/2012
V. Karber11/24/201103/16/2012
1112_Zprava_I.pdf  


Use the following option to download all attachments of all documents. Click the All documents button to create a ZIP archive containing all the documents. This ZIP archive will be accompanied by a info file with information about the documents.

   

The following folder shows a list of subfolders (0 - 0 of 0).

Name
Enter folder
No suitable data found.